|
08 Jan 2013, 00:22
(This post was last modified: 08 Jan 2013, 00:46 by Arlin van Iver.)
|
|
Arlin van Iver
|
RP Posts: 205
Casa: Ochi-De-Soim
Galeoni: 840
Slujba: Bibliotecar cu norma
|
|
- Isi ridica mana in fuga, strambandu-se de asemenea la Colin.
" Am stat mult afara. Este normal sa am mainile reci, tu sticla de Nestea care poate fi incalzita si la microunde." Isi incrucisa bratele la piept apoi, insa trasaturile ei nu mai erau ca mai devreme. Acum erau calme, ca suprafata unui lac intr-o zi frumoasa de vara. Ii venea sa rada de propriile cuvinte, insa se abtinea. Se abtinea cat putea de mult.
Asa, cum privea ea in gol, spre Colin, desigur, linistea fu sparta de un sunet nu tocmai omenesc. Mai mult animalic.. Colinesc, pisicesc, animalesc, neomenesc. Arlin, tresari si il privi pentru o clipa pe Colin. Nu putea realiza ce tocmai auzise. Se stramba din nou, sprancenele aproape acoperindu-i pleoapele, se lasa putin pe spate, cu mainile inca incrucisate la piept, si ramase in pozitia aceea doar putin cat Colin sa-si explice gestul. Arlin incepu sa rada ca o hiena foarte salbatica, foarte inchisa la zoo, foarte nebuna, foarte hlizita si isi lasa corpul sa cada pe spate, in speranda ca va nimeri ceva mai moale decat podeaua, de preferat.. un covor. Cu o mana pe burta si una pe frunte, Arlin radea, si incerca sa deschida ochii, incerca sa se ridice de acolo, sa se potoleasca si sa nu-l puna pe Hawk intr-o postura mai proasta decat cea actuala. Se sprijini in coate si isi sterse lacrimile, dupa care se ridica inca razand pe ici pe colo, sperand din tot sufletul ca Soimeanul nu se suparase.
" Colin, am mai auzit de varcolaci, dar tu esti o noua specie.. pe cale de disparitie. In ce te transformi cand e luna plina? In pisica?" intreba pe un ton amuzat, prietenesc, si foarte timid.
ooc: Iertare pentru acest post dezonorabil, little-panda Maxie. Sfecla pe care o port este in stare numai de atat.  Sper ca Hawkeye sa inteleaga gluma lui Arlin. >.>
~ the girl who stopped a big war~
But it's a special death you saved
For me, the brown-eyed daughter
Kate's clone
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|