Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Butterflies and hurricanes
08 Jan 2013, 03:23
O asculta fara sa o intrerupa, sau sa ii raspunda la introducere. Astepta momentul in care ceda si el veni, facand-o pe Pearl sa isi lase capul in brate. Abia atunci Agatha reusi sa inchida ochii si sa isi muste buza ca sa nu izbucneasca in ras. O apucase nostalgia initial, aducandu-si aminte ca ea cu vreo doispe ani in urma vindea hasis verile pentru ca ii placea adrenalina.

O mangaie pe spate si pe cap aproape matern, dar cu o urma de prietenie in voce. Habar nu avea daca tipul era un rahat mic si enervant, plin de el si asa mai departe, dar dupa cat o vazuse pe Pearl, avea dreptate. Era foarte inocenta si naiva, desi desigur, asta nu se traducea in a face misto de ea pana ajunge sa planga pe Agatha intr-o bodega infecta.

"Si te-ai gandit sa-i arzi o palma peste ochi?" O intreba bland. Apoi continua. "E asa de simplu sa rectificam situatia... Nu ma refer sa nu mai fii virgina, pentru ca imi dau seama ca esti, ci sa nu mai ai... cum ai zis tu? Mutra de virgina. Sunt sigura ca stiu la ce se referea, dar ar fi dragut daca mi-ai detalia tu ca sa pot sa inteleg mai bine. Cred ca ai avut noroc ca ai intrat aici, ai dat de cine trebuia."

Out of the ash
I rise with my red hair
And eat men like air.

[Image: agatha.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Butterflies and hurricanes - by Agatha von Hesse - 08 Jan 2013, 03:23