|
|
i do not want to live in fear and loathing
|
08 Jan 2013, 11:30
|
|
Freyja Maegan Guðríðr
|
RP Posts: 325
Casa: Viperini
Galeoni: 1105
Animal: Salamandra - "Billy"
Slujba: Vanzator la "Weasley Bing Bong"
|
|
"Kurt a avut dreptate. Victor e un diavol. Desi mi-e greu, trebuie sa renunt la el. Nu ma intelege, eu nu il inteleg si nu ne potrivim."
Ofta, privindu-si mainile care se odihneau pe masa.
"Bun, deci mai suntem...eu, tu si ...? Nu am stiut niciodata cine face parte din Sfintii, pentru ca nu am crezut ca eu chiar voi ajunge la conducerea lor"
Se gandi o clipa, insa nu mai stia pe nimeni. Mai ales de cand Ivy hotarase sa plece, acum chiar ca nu mai aveau pe nimeni.
"Kurt nu mi-a spus niciodata daca India a facut sau nu parte, insa nu cred. Nu stiu ce sa zic, nu stiu daca ea o sa vrea, insa am sa incerc s-o conving sa vina de partea noastra. Ea a fost mereu deconectata de tot ce era in jurul sau, chiar si atunci cand era cu Kurt, si putea sa fie ocrotita de el si de Sfinti."
Se gandea la persoanele pe care le cunostea si pe care putea sa le "recruteze", insa mintea ii era goala. Ar fi dorit sa ia toata povara si s-o puna pe umerii lui Lexie, insa stia ca nu era posibil.
i am c h i l d of dragons; child of light; child of ice
![[Image: tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo2_250.gif]](http://25.media.tumblr.com/a6c4609b4d5cd828d9a18d645821b232/tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo2_250.gif)
i am SELFISH, i'm UNKIND
~Proud Holy Bitches leader
Who's your daddy now?
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|