Month.. rays.. threads
|
08 Jan 2013, 12:19
|||
|
|||
Isi duse mainile la ochii frecand apoi pentru as reveni.Se uita urat atunci cand Hawkeye ii spuse sa se intoarca nevrand sa umble pe acolo isi dorea doar ca rana sa isi revina de la sine si sa stea cu Hawkeye spunand baliverne.Rotindu-se intr-un sfarsit .
"Pai se pare ca am fost atacata ,intr-un cuvant am fost aruncata si se pare ca am cazut cu mana in ceva ascutit.Nici eu nu mi-am dat seama pana ce am ajuns la un loc unde as putea sa ma odihnesc si pentru am recapata puterile.De mi-as putea da seama si eu ce sa intamplat sigur ti-as spune cu mare drag , dar insa imi amintesc ca am ajuns intr-o camera te cautam si apoi am ajuns intr-o padure incercand sa te gasesc nestind ca sunt urmarita mam transformat si spre nenorocul meu am fost lovita.Dar sincera sa zic te-am vazut printr-un zid si asa am putu sa fug.Dadandui din nou lacrimile. "Dar tot nu inteleg cine era si ce vroia de la mine si ce putea asta sa fie" ,spuse printre lacrimi. Mana tot o durea si se parea ca sangele zvarcolinduse sa iasa cat mai mult , auzinduse apoi ca sunetele de durerea alea acesteia. Someday I'll be happy
![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|