Strong in order to protect
|
08 Jan 2013, 13:07
|||
|
|||
Isi baga mana in par si-l ciufuli putin stiind ca vantul il stricase , uitanduse apoi dulceag la soimeanca , stia ca un prieten pe la cercetasi dar nu prea stia cine anume era.
"Daaa ai dreptate , se pare ca tu mi-ai retinut numele dar se pare ca eu pe alt tau lam cam uitat ".Stramband putin din nas. "Hmmm scoala acesta mi se pare ca orice alta scoala numai ca aici practicam altceva dar sa sti ca seamana izbitor cu cea a incuiatilor.Si sa zic de ce , unul la mana aici vrajitori fac dueluri acolo se bat din prostie , avem profesori la ambele scoli , avem de scris la fel de mult ca la ambele si avem de invatat si teme. Spuse acesta cam plictisit ducandusi mana la gura pentru a putea casca. "Pe cercetasi nu prea am avut eu cum sa ii cunosc pentru-ca ma trezesc foarte tarziu si chiar intarzi la cursuri nu exista zi sa nu fac asta." Uitanduse apoi la soimeanca si se aseza. "Am avut cursuri dar le-am pierdut deci da ziua aceasta este libera acum ."Uitanduse peste umarul acesteia. "Si daca nu te deranjez haide sa imi arati si mie imprejurimile ca ori si cum nu prea le cunosc.Ia -si fi cerut lui Ozzy dar ea momentan are cursuri." Facand ochii dulci. Between two evils, I always pick the one I never tried before.
![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|