Strong in order to protect
08 Jan 2013, 13:48
Se uita cu atentie la cercetasul din fata sa si zambii dulce cand aceasta ii spusese ca nu ii mai stie numele. Era cam normal oricum prima oara cand a venit nu era foarte atent la ceea ce spunea Ozzy si chiar ea. Se uita prin jur ca orice boboc.
- Pai te inteleg. Si eu am fost prima oara asa. Numele meu este Irine. Incantata de cunostiinta, din nou, spuse aceasta incepand sa chicoteasca.
Se gandea pe unde sa il duc pe baiat. Turul putea fii foarte mare dar avea sa supravietuiasca pentru ca Hawkeye si Ema au supravietuit cu ea cand era o boboaca lafel ca si Andrew. Se gandea mai intai sa ii arata pe afara iar dupa sa se duca prin castel. Era mai usor pentru ea si plus ca era mai distractiv asa.
- Ok deci vom merge mai intai pe afara. Sa iti arat imprejurimile iar dupa prin castel. Este bine asa? MA rog...eu as putea sa fac cum vrei tu. Nu ma deranjeaza in niciun fel. Alege, te rog. Iar cand vine vorba de cercetasi, o sa iti fac eu cunostiinta cu unii. Primul va fi Daniel, te vei intelege perfect cu el,spuse aceasta zambindui dragut baiatului
Se ridica de pe banca iar dupa isi trecu mana prin par. Privirea i se duse pe undeva prin jur, gandindu-se la locuri pe unde ar putea sa il duca pe baiat, pentru a ii arata imprejurarile si castelul.

~Welcome in my magic world~
[Image: 33n9lc8.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Strong in order to protect - by Irine Wagner - 08 Jan 2013, 00:01
RE: Strong in order to protect - by Irine Wagner - 08 Jan 2013, 13:48