A little toy...
|
08 Jan 2013, 15:20
(This post was last modified: 17 Jan 2013, 18:53 by Ozzy Vidan Q.)
|||
|
|||
O asculta cu atentie pe cercetasa si avea cea mai mare dreptate nu vroia sa piarda puncte numai ca fuse in baia lui Myrtle .
"Incercam sa aflu si eu de cati ani cutreiera mica fantoma prin baia aceasta , de la sfarsitul lui Harry Potter si pana acum , cred ca au trecut multi ani.Hmmm si sa sti ca foarte multi dintre tineri vrajitori isi doresc sa ajunga la cercetasi .Asa a fost si la mine recunosc mi-a placut la nebunie ce faceau Ron , Hermione si Harry Potter , imi placeau peripetile alea dar acum mam decis sa fac chiar eu asta.Adica cand te gandesti ca atunci cand vei muri cineva isi va aduce aminte despre tine si va spune si la alti ceea ce ai facut....."Auzind apoi un raset viclean. "Myrtle iesi de unde ai fi , daca vrei sa stai langa noi eu una te poftesc cu mare drag , si e mult mai bine cand tu faci parte din discutie." Myrtle iesi dintr-un perete incepand sa planga. "Ohh copilo nici nu sti cat ma bucur ca cineva ii pasa de mine , dar insa ma simt prost ca ceilalti isi bat joc de mine .As fi vrut si eu sa imi petrec copilaria si sa ajung si eu o vrajitoare dar nu sa putut."Incepand sa urle si apoi se puse la locul ei. "Myrtle de cand esti pe ...." dar nici bine ca isi termina fraza ca si o auzi pe fantoma cu bocea de una singura. Someday I'll be happy
![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
A little toy... - by Ozzy Vidan Q - 07 Jan 2013, 18:54
RE: A little toy... - by Julieta D. Thibault - 07 Jan 2013, 19:17
RE: A little toy... - by Ozzy Vidan Q - 07 Jan 2013, 19:36
RE: A little toy... - by Julieta D. Thibault - 07 Jan 2013, 19:42
RE: A little toy... - by Ozzy Vidan Q - 07 Jan 2013, 20:06
RE: A little toy... - by Julieta D. Thibault - 08 Jan 2013, 15:07
RE: A little toy... - by Ozzy Vidan Q - 08 Jan 2013, 15:20