|
08 Jan 2013, 16:22
|
|
Ivy Thibault
|
RP Posts: 722
Casa: Viperini
Galeoni: 2241
Animal: Tigru - "Hope"
Slujba: Vanzator la "Weasley Bing Bong"
|
|
- Nina se abţinu cu greu să nu-i arunce o privire de genul Puteai să spui şi tu ceva gen... Audrey Hepburn, dar nu... şi se uită la cei doi bărbaţi serioasă. Nu spuse nimic pentru că habar nu avea o boabă de germană şi nu voia să se dea de gol chiar acum.
Cei doi se uitară la Nina, apoi la Guillaume, apoi din nou la Nina şi apoi unul la celălalt, părând confuzi. Nina îşi zâmbi triumfător. După ce începeau să se îndoiască mai era doar o problemă de timp până aveau să-i creadă pe cuvânt. Aveau noroc că cei doi habar nu aveau cum arată Nina, pentru că altfel şmecheria n-ar fii mers.
"Aveţi... aveţi ceva acte de identitate?" întrebă unul dintre bărbaţi pe un ton sceptic.
Nina îşi luă cea mai scandalizată expresie de care era în stare.
"Am fost capturată, torturată, sunt îmbrăcată în aceleaşi haine de ceva timp, miros urât, nu m-am pieptănat de zile întregi şi n-am văzut decât interiorul acestei celule în ultima săptămână! Ţi s-ar părea ţie că am ceva act de identitate la mine?!"
Îşi puse mâinile în şold şi ridică sprâncenele spre bărbat. Îi venea să râdă de expresiile confuze şi îcurcate a celor doi.
i'll stop at nothing to achieve freedom
“Life doesn't stop for anybody.”
|
|
Messages In This Thread |
RE: curiosity killed the cat - by Ivy Thibault - 08 Jan 2013, 16:22
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|