|
|
life is too short to wait.
|
08 Jan 2013, 17:54
|
|
Agnes Marie Lovel
|
RP Posts: 449
Casa: Niciuna
Galeoni: 1244
Slujba: Angajat la "Departamentul de Control a Creaturilor Magice"
|
|
- Privirea ii era atintita spre expresia Julietei, aproband-o fericita din cap, cand termina tot ce avusese de spus. Insa ea nu credea ca asta era tot. Dar o cunostea pe Julieta cat de putin. Stia ca nu dezvaluia prea multe, ca era pe cont propriu si ca persoanele la care tinea cel mai mult erau sora sa si Artimei. Se lasa putin pe spate, lasand sprancenele sa se ridice rautacios de curios. Isi aminti ca Julieta era Devoratoare, dar nu facea parte din grupul lui Kurt. Ar fi putut sa o introduca ea, insa nu avea nici un drept de a face asta. Freyja, fiica adoptiva a lui Kurt preluase comanda, acum. Fata era una de treaba, dar nu prea socializase cu Agnes, sau Agnes cu ea.
" Ai fost in Franta. Mereu cand ma uit la tine mi te imaginez o frantuzoaica pura. Probabil trasaturile. De unde spuneai ca esti, Julieta?"
Paharul care mai devreme continea un lichid portocaliu, acum era pe jumatate gol. Genele lui Agnes erau prea lungi, insa nu isi pusese niciodata in cap sa le scurteze. Ar fi fost absurd, mai ales din partea ei. Nu era nebuna. Daca ar fi fost nebuna, acum nu s-ar mai fi aflat in fata Julietei ci intr-un ospiciu, cu niste calusi in gura, si cu camasa de forta. Daca era nevoie.
" Nu ne-am mai vazut, intr-adevar, deoarece nu preea ies din turn. Nu-mi amintesc sa te fi vazut pe coridoare. Imi pare rau ca nu-l cunosti pe fratele meu.. insa poate vei veni intr-o vizita candva, la conac." spuse nonsalant Agnes, sperand ca Julieta intelegea ce insinua roscata.
~ I hold with those who favor fire~
" I threw my hands in the air and said, "Show me something,"
He said, "If you dare come a little closer."
![[Image: 2gvomzd.png]](http://i49.tinypic.com/2gvomzd.png) .
"I am selfish. I am brave."
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|