Strong in order to protect
08 Jan 2013, 19:17
Intinse mana catre baiat, zambind dragut catre baiat. Era foarte de treaba asa ca il ajutase sa se ridice. Offf se pare ca cineva chiar era plictisit si avea nevoie de ajutor. Se pare ca baiatul dorea sa ajunga la Oglinda lui Erised. Cand se gandii la locul in care dorea sa baiatul sa ajunga. Ma intrista putin locul acela pentru ca niciodata nu stiam ce vrea sufletul meu. Il prinse de mana pa baiat si il trase dupa ea iar dupa ce merse singur, ii dadu drumul la mana.
- Prima oprire va fi la oglinda. Tocmai ai zis ca ai dormit mult mai mereu, logic ca nu poti sa il vezi. Daniel este iubitul meu. Vom fi vorbareti stai linistit oricum daca ai picat cu mine, nu vei mai scapa de mine. Va trebui sa ma suporti pana termin eu adica 4 ani, spuse aceasta chicotind incet
Se uita dragut la baiat in timp ce mergeau. Pasii ei erau mici si il asculta si pe baiat daca avea ceva de spus.
- Imi spui si mie ceva despre tine? Pari un baiat foarte interesant asa ca vreau sa aflu despre tine cate ceva, spuse acesta zambind dulce
Nici mult nu trecu ca deja fata mergea spre oglinda. Dupa cateva minute ajunse in fata usii care ii despartea de oglina lui Erised. Puse mainile pe usa si o impinse usor, dand se usa dar il lasa pe baiat in fata ei si se duse intr-o parte.

~Welcome in my magic world~
[Image: 33n9lc8.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Strong in order to protect - by Irine Wagner - 08 Jan 2013, 00:01
RE: Strong in order to protect - by Irine Wagner - 08 Jan 2013, 19:17