Strong in order to protect
08 Jan 2013, 20:13
Andrew nu era asa cum parea nu era aceea persoana plictisita de toti si de toate , era doar un copil in sufletul sau zbatanduse sa reziste lumi .Isi dorea doar o familie care sa aibe grija de el dar insa acesta nu se putea schimba si nu putea sa se integreze atat de usor intr-o familie.El frati nu are nici o sora poate si-ar fi dorit una , dar daca avea totdeauna avea grija de el si ii arata dragostea pe care el trebuia sa o primeasca.Clipi de cateva ori si isi dadu seama ca nu trebuia sa se comporte urat cu cei care ii vroiau binele , dar insa nici nu o cunostea pe Irine si nu stia ce sa spuna despre ea la prima vedere e o copila fericita care crede el ca la viata ei primise tot ce isi dorise prieten avea familie avea si nu in ultimul rand cei care ii vroiau bine.
"Oh Irine imi pare rau ca mam purtat urat dar eu nu sunt asa...." pierdanduse putin.
"Pai sa vedem am 17 ani , mam nascut in Londra mi-am trait copilaria intr-un orfelinat unde eram batut in fiecare zi.....la varsta de 15 ani mi-am intalnit asa zisul tata chiar atunci cand dadusem si eu de libertate am fost scos cu forta de acolo si am fost pus sa muncesc....pe mama mea nam intalnito niciodata si nici nu vreau sa o vad atat timp cat ma lasat sa ma chinui.Si singura persoana care a avut grija de mine si o consider ca pe o sora e Ozzy.Si cam asta a fost tot ce am avut de zi".Oftand .
Observand apoi cand terminase el de vorbit ei ajunsera deja.
-Oh multumesc Irine dar ar fi trebui eu sa fac asta .Uitanduse copilaresc la ea.
Se duse la oglinda care era acoperita de o panza alba cu straturi de praf.O trase in jos facand ca tot acel praf sa isi fac loc prin toata camera.
Cand se uita in oglinda ramase blocat de ceea ce vedea mama sa era acolo.El dadu inapoi fiindca nu isi dorea sa o vada.-Tu ce cauti aici ?Uitanduse amenintator la oglinda stiind prea bine ca nu avea nimeni sa ii raspunda la intrebare.Dar insa el nu vru sa ii apara mama sa acolo.

Between two evils, I always pick the one I never tried before.
[Image: 16a66bq.jpg][Image: 28l3y8p.jpg][Image: 1oq1js.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Strong in order to protect - by Irine Wagner - 08 Jan 2013, 00:01
RE: Strong in order to protect - by Andrew Joshua Bone - 08 Jan 2013, 20:13