Month.. rays.. threads
|
08 Jan 2013, 20:48
|||
|
|||
Soimeanca nu prea fu deacord cu decizia pe care o lua Hawkeye in privinta camesi lui, chiar ii paru rau ca si-o rupse dar cand il vazu pe Hawkeye cu avea fasie pe frunte o pufni rasul si era iar sa cada jos .Poate ca nu comportamentul o amuza pe Ozzy ci felul in care facea el ce facea...Se duse langa el ii dadu o imbratisare si il saruta parinteste putin mai sus de unde era acesta lovit uitanduse ca un copil care nu vroia sa pateasca nimic nimeni.Uitanduse apoi la el incercand sa isi miste mana dar clacase si se auzi un auuuu cu toata puterea de la ea.
-Hmmm daca stau bine si ma gandesc primul lucru la care mam gandit cand am intrat acolo era o padure si o persoana .Dar nu mam gandit ca acel om vietate ce era sa imi faca atat rau.Presupun ca acea camera sa luat dupa gandirea noastra si poate dupa fricile noastre.Uitanduse in gol. -Si poate ca e asa cum zici tu poate e un obiect ascuns de mult timp si cine stie e pazit.Insa eu una nu imi pot da seama ce e atat de important incat ar vrea sa ne distruga. spuse aceasta pe un ton lasat. Someday I'll be happy
![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|