|
08 Jan 2013, 20:48
|
|
Colin Hawkeye Rovson
|
RP Posts: 1075
Casa: Niciuna
Galeoni: 1589
Animal: Bufnita - "Miremel"
|
|
- Un soarece? Eh, sa-l trozneasca Merlin cu lingura de lemn daca asta nu era facatura destinului! Soarecele si pisica. Uau. Zambi, desi incerca sa-si muste buzele inainte de a-l podidi rasul. Nu de alta, dar i se parea comic faptul ca amandoi incercasera acelasi lucru, desi fiecare in maniera lui. Nu conta, ideea era aceeasi in esenta.
" Cred ca acum stiu de ce nu m-a inzestrat nimeni cu abilitati de animag. Se spune ca pisicile sunt gratioase si cad mereu in picioare. Nu si in cazul meu. M-am impiedicat la fiecare trei-patru pasi. Insa asta nu e o scuza pentru alte domenii la care nu am talent. Uite, de exemplu, pictura. Sau desenul ca atare. De fiecare data cand desenez ceva, lumea se sperie si considera ca aparut vreun semn hidos al Apocalipsei. Frate-meu, pe de alta parte, o duce mult mai bine la capitolul asta. De fapt, o duce chiar foarte bine. Pur si simplu nu e corect. Nema animag, nema vraji non-verbale, nema vraji fara bagheta, nema metamorf... nema desen, nema scris... Nici macar sa merg drept fara sa ma intind ca o placinta pe jos nu pot"
Se incrunta si isi scoase buza inferioara la inaintare, insa nu tinu mult pana sa inceapa sa rada. Nu-i venea sa creada ca ajunsese sa faca asa o tragedie din asta. Era mai mult decat anapoda, iar el nu-si permitea sa fie anapoda. ... Nu mai mult decat era deja.
![[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png]](http://25.media.tumblr.com/3c6868dc062ab272954895bf5d6153e3/tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png)
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|