Strong in order to protect
08 Jan 2013, 20:58
Cand Andrew incepu sa vorbeasca si isi ceru scuze Irine ramasese blocata. Cand il auzi pe el spunand despre viata, aceasta isi lasa privirea pe jos gandindu-se mai bine la ce avea sa spuna. Exact ca toata lumea, el este exact ca toata lumea. Numai Ema si Hawkeye sa fi fost singurii care nu au judecat-o dupa aparente? De ce toata lumea o vede copila si cred imediat ca nu a avut probleme in viata.
- Mda... nu conteaza. Ceea ce crezi tu inaintru, cred ca toata lumea ma vede asa. Ma vede un copil care nu e trecut prin viata, care a fost rasfatat si iubit. Ma gandeam ca nu te vei uita si tu dupa aparente. Poate nu ar trebui sa judeci o carte dupa coperta. Dar ca sa lamuresc lucrurile. Viata mea nu este perfecta. Am avut cand eram mica, un tata, o mama, un frate. Tatal meu a murit cand eram mica iar mama cazand intr-o depresie nnu a mai interesat-o prea mult de noi. Fratele meu a avut grija de mine. Inteleg ca ti-a foost mai greu decat mine dar nu ma judeca... nu face ce face toata lumea. Dar deja e prea tarziu, cer niste lucruri incredibil de grele, spuse aceasta uitandu-se in pamant
Nu mai avea ce sa zica, ar cand baiatul se mira de cine vazuse in oglinda fata. Isi vazuse mama. Eu sigur l-as vedea pe tata.
- Oglinda reflecta ce sufletul doreste. Tu poate negi ca nu doresti asta dar sufletul tau asta doreste. Negarea este prima etapa a adevarului. Cand stii ca ceva este adevarat negi acel lucru, spuse aceasta oftand usor
Se uita si ea in oglinda si isi vazu familia cea veche dar pe langa find si Ema, Hawkeye, Ozzy si Daniel. Se pare ca ei ii intrara cel mai mult sub piele. Isi dorea o familie mare....o familie mult mai mare. Dar stia ca asta este dorinta sufletului, chiar daca nu se mai putea imtampla niciodata.

~Welcome in my magic world~
[Image: 33n9lc8.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Strong in order to protect - by Irine Wagner - 08 Jan 2013, 00:01
RE: Strong in order to protect - by Irine Wagner - 08 Jan 2013, 20:58