Thread Closed 
Month.. rays.. threads
08 Jan 2013, 21:24
"Dar intrebarea e de ce se descopera atat de repede , adica de ce a fost pusa atat de aproape de civilizatie daca nu vroia sa se arate acel obiect de e atat de pazit si in plus de asta sar putea ca noi doi sa ne fi luptat deoarece cred ca de ce iti era tie teama si gandurile pe care le transmiteai mi se intamplau mie ...dar pana la urma tu ce ai vazut acolo daca totusi ai vazut un lup care alerga sau care venea spre tine cred ca aceea era eu sau constinta mea.Dar daca nu atunci nu are deloc sens."Spuse soimeanca .
Gandinduse ce ar fi putu sa fie acolo, dar atunci ii veni o ideie izbitoare daca usa se afla inca acolo ca atunci cand puse mana pe ea vazu un citat deaspura ei.Isi trecu mana prin par apoi o lua direct spre locul unde se duse ei.Insa nu vazu nici o usa sau acel "paravan " de carti care acoperea .Se intoarse catre Hawkeye cu o privire stranie vazand apoi o oglinda in spatele acestuia ,apropindu-se de aceasta si cand se uita mai bine vazu usa , dar cand se intoarse aceasta disparu , acum avea putina logica.Lua oglinda si mergand cu spate spre ea , uitanduse sa vada ce scria.
"જો તમે ખરેખર તેના વિશે વિચારો જ્યારે તમે જોઈશું."
Si imediat isi dadu seama .
"Hawkeye cum adica "Daca te vei gandi cu adevarat la ea atunci ti se va arata."La ce trebuie sa ne gandim ca eu tot nu inteleg si ce sa ni se arate?" Fancad ochii mari.

Someday I'll be happy
[Image: 98uebp.jpg][Image: 241nx5g.jpg][Image: 2co5rif.jpg]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Month.. rays.. threads - by Ozzy Vidan Q - 05 Jan 2013, 22:06
RE: Month.... rays .......threads - by Ozzy Vidan Q - 08 Jan 2013, 21:24
RE: Month.. rays.. threads - by Ozzy Vidan Q - 09 Jan 2013, 03:12
RE: Month.. rays.. threads - by Ozzy Vidan Q - 09 Jan 2013, 14:06
RE: Month.. rays.. threads - by Ozzy Vidan Q - 09 Jan 2013, 15:02
RE: Month.. rays.. threads - by Ozzy Vidan Q - 09 Jan 2013, 18:36
RE: Month.. rays.. threads - by Ozzy Vidan Q - 10 Jan 2013, 14:40