Strong in order to protect
|
08 Jan 2013, 21:40
|||
|
|||
"Dar nici nu te cunosc , de unde vrei sa iti stiu povestea ta !Spuse acesta revoltat , crezand ca va rezolva ceva.
"Eu am spus ca un fel de exemplu de unde vroiai sa stiu toate astea?De unde sa stiu eu ca tu nu ai tata si ca il ai doar pe fratele tau ?De unde crezi ca le-as fi stiut ?Eu cu Ozzy nu vorbim despre prieteni nostri nu spunem povesti pe care nu le stim cu adevarat.Ce ar fi trebuit sa fac sa o iau pe soimeanca la raspundere pentru ca nu a facut nimic?Irine mie unul imi pare sincer rau dar chiar nu te cunosc si sti ca daca nu cunosti aceea persoana poti sa iti pui tot felul de povesti despre el."Uitanduse la ea lasandusi din ce in ce vocea mai jos.Stia prea bine ca intrecuse masura cand o lua pe fata la intrebari dar nu suporta ca alti sa creada tot felul de baliverne.Si poate ca in adancul sufletului sau statea un licar de speranta si de iubire fata de mama lui .Poate ca nu stia dar sar putea sa o fi "lovit", supara pe aceea fata asa ca nu mai ezita si se duse o lua la brate si o pupa in crestetul capului parinteste asa cum ii facea mai mereu lui Ozzy cand acesta ridica tonul nestind ce face si o vedea pe soimeanca cum ii se umpleau ochii cu lacrimi si mereu ii parea rau pentru ceea ce face asa ca nu vroia sa se intample la fel cu Irine. Between two evils, I always pick the one I never tried before.
![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|