|
08 Jan 2013, 22:08
|
|
Colin Hawkeye Rovson
|
RP Posts: 1075
Casa: Niciuna
Galeoni: 1589
Animal: Bufnita - "Miremel"
|
|
- Hawk ridica din umeri.
" In primul rand, eu am vazut un labirint. In genu' celor folosite de imparati in perioada victoriana. In al doilea rand, am vazut un animal mai ciudat, negru... Nu prea mi-am dat seama ce era. Si ca veni vorba, am vazut si un lup cenusiu, dar a disparut de indata ce mi-am pocnit capul."
Foarte ciudat... Nu isi putea explica tot ceea ce vazuse.
Se uita la Ozzy, urmarindu-i cu atentie miscarile. Initial, nu prea a inteles ce dorea Soimeanca sa faca. Tacu, continuand sa analizeze. Pana la urma il impinse curiozitatea de la spate si se grabi langa ea, uitandu-se de asemenea in oglinda. Casca ochii cand o auzi.
" Vrei sa spui ca intelegi scalambaiturile alea?" intreba nesigur, aratand cu un deget inapoi spre literele ciudate de pe perete.
Abia apoi informatia isi gasi locul in mintea lui. Daca te vei gandi cu adevarat la ea atunci ti se va arata. Era un detaliu la mijloc. Ceva ce le scapa. Putea sa simta asta. Lua ghicitoarea ca atare, asa cum facea cu intrebarile pe care i le punea capul de soim atunci cand trebuia sa intre in Turn.
" Poate ca daca ne dam seama de ce este inauntru, o sa putem sa il gasim" isi dadu el cu parerea. " Dar cum facem asta?"
![[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png]](http://25.media.tumblr.com/3c6868dc062ab272954895bf5d6153e3/tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png)
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|