Strong in order to protect
09 Jan 2013, 02:36
Cand vazu ca soimeanca il indeparta ,stomacul ii se stranse .Ce facuse atat de gresit ii paru atat de rau chiar nu isi dadu seama ce facu.Vru sa o opreasca pe soimeanca nu ii mai pasa ce vroia el de fapt sa faca vroia doar sa vorbeasca cu Irine,si ca nu vru sa tipe la ea dar el nici nu isi dadu seama ca ridicase vocea.Poate ca il incomodase convorbirea cu ea ,dar nu isi dadu seama.Se duse dupa soimeanca si se seza pe banca.Lasandusi capul in jos sustindusi cu mainele stupizenia sa de creier.
"Sti ceva?"Uitandu-se spre ea dar insa nu avea prea mari sanse sa ii raspunda.
"Sa sti ca imi pare rau Irine chiar nu vroiam ca ziua aceasta sa inceapa asa.Daca as putea cumva sa fac intr-un fel sa repar greselile as faceo.Ma simt atat de prost ca te-am respins dar nici nu stiam ce sa iti zic.Dar daca procedam asa nu ajungem nicaieri si sincer eu acum as putea pleca sau poate tu ai faceo inainte mea ca eu sa o fac.Dar sa sti ca nu judesc niciodata o carte dupa coperta in momentul acela am dat doar un exemplu si tu nu trebuia sa o iei ca atare."Uitanduse apoi la soimeanca.
"Deci sa o luam de la capat Andrew ".Intinzandui mana pentru a mai face o data cunostinta.

Between two evils, I always pick the one I never tried before.
[Image: 16a66bq.jpg][Image: 28l3y8p.jpg][Image: 1oq1js.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Strong in order to protect - by Irine Wagner - 08 Jan 2013, 00:01
RE: Strong in order to protect - by Andrew Joshua Bone - 09 Jan 2013, 02:36