Strong in order to protect
|
09 Jan 2013, 11:44
|||
|
|||
Se gandii mai bine la ceea ce putea sa zica si la ce se intampla. Nu si-a dat seama ca baiatul venise la ea pana cand incepu sa vorbeasca. Il asculta cu atentie iar dupa cand zise ultima chestie se uita speriata la el. I se mai intamplase asta odata si nu ii venea sa creada ca se poate din nou intampla asta.
- Irine. Uite mie imi pare rau pentru ca am reactionat asa dar este o prostie. De fiecare data aud aceeasi chestie, mereu mi se repeta aceleasi prostii doar pentru ca sunt un copil. Tatal meu mereu si-a dorit sa raman copil, sa nu stau suparata pentru moartea lui. Sa uit de suparare si sa imi continui viata pentru ca eram inca un copil. Mereu am fost copilaroasa dar asta mi-a adus numai vorbe proaste de la oameni care nu ma cunosc. Pur si simplu toti cred ca nu am nicio grija in viata, ca sunt razgaiata si multe altele doar pentru ca imi traiesc copilaria. E cea mai mare prostie si nu m-am gandit ca si tu ai putea crede asta, spuse ea zambind slab. Dupa ce se prezenta dadu mana cu baiatul si zambii multumita de ceea ce se intamplase. Ma bucur ca toata lumea face asta si ca baiatul a vrut sa o i-a de la capat. ~Welcome in my magic world~ ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|