|
09 Jan 2013, 12:25
|
|
Arlin van Iver
|
RP Posts: 205
Casa: Ochi-De-Soim
Galeoni: 840
Slujba: Bibliotecar cu norma
|
|
- Se bucura ca Hawkeye era distrat de chestia cu buza. Si ea fusese. Isi trecu mana prin parul des al lui Colin, ciufulindu-l si ridicandu-i bretonul.
" Stiu ce fac, Colin, draga. Rosc doar sa raman fara vopsea si creioane; risc sa ajut un prieten, asta fac. Nu putem incepe acum.. deoarece.. dar stai, suntem in camera necesitatii." Se opri cateva secunde, si isi spuse ca poate nu era momentul potrivit.. pana la urma nu pentru asta venisera.
" Dar mai bine lasam pentru alta data lectiile de desen. Cred ca stai prea bine acolo jos." spuse ea in cele din urma, aratand cu capul spre podeaua lacuita. Isi aminti de desenele pe care obisnuia sa le faca pe incheieturile mainilor. Inca mai avea desene, insa erau altele. Unul reprezenta o felie de branza ca in desenele animate ale incuiatilor, iar pe celalalt, era un perus, unul neterminat, insa capul lui cu siguranta era acolo. Dar Arlin nu i le prezentase inca lui Colin, si nu vroia sa o faca. I-ar fi adancit si mai mult amarul.
" Deeeci, ce vrei sa facem? Vad acolo o tava cu prajituri care imi face cu ochiul de cand am venit, si sincer.. nu mai rezit.." marturisi Soimeanca, milogindu-si fata.
~ the girl who stopped a big war~
But it's a special death you saved
For me, the brown-eyed daughter
Kate's clone
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|