Strong in order to protect
09 Jan 2013, 14:32
Ochii sai ii se incetiosa se simtea pierdut.O asculta cu grija pe tanara soimeanca si chiar ii paru rau.Se apropie de ea si o stranse la brate crezand ca tura asta macar ii va primi imbratisare.
-Oh sa sti ca mie chiar imi pare rau pentru cuvintele pe care le-am spus dar sa sti ca mau marcat si nu sti-am ca o sa te afecteze intr-un fel.Uitanduse copilareste la ea terminand cu un oftat .
Poate el credea ca suferise prea mult dar nu era asa , nu numai el era pe lumea asta care ii se intampla asta, dar de fiecare data cand era contrazis isi ridica tonul si nu o facea intentionat.
-Si Irine unde ai dori tu sa mergem acum ai vrea sa imi prezinti pe cineva? Sau haide sa mergem unde doresti tu poate asa e ma bine si nu se va mai intampla nimic.Sperand sa ii imbunatateasca spirtul si sa o faca fericita .Totusi el vroia sa vada daca putea sa fie un prieten bun al acestuia.
-Promit pe cuvant de cercetas ca nu se va mai intampla asta.Incepu sa rada apoi ridicandu-se si o prinse de mana pe fata incercand sa o ridice.

Between two evils, I always pick the one I never tried before.
[Image: 16a66bq.jpg][Image: 28l3y8p.jpg][Image: 1oq1js.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Strong in order to protect - by Irine Wagner - 08 Jan 2013, 00:01
RE: Strong in order to protect - by Andrew Joshua Bone - 09 Jan 2013, 14:32