it's scary what a smile can hide;
09 Jan 2013, 14:48
Ozzy era fericita ca iarna isi facu si ea aparita printre ei dar nu ii paru atat de bine cand soarele isi facu aparitia topind din ea , si facand bulgari mai de gheata care acoperea si ultimul strat de zapada.Soimencei ii placea anotimpul acesta deoarece primea cadouri si mereu unde merge se simtea sipirtul craciunului printre ei.Se ridica din pat isi lua o camasa si paltonul gandindu-se ca nu putea sa fie atat de frig afara sperand sa gaseasca pe cineva cunoscut sa poata depana amintiri , chiar asta avand in minte.Se incalca cu perechea ei de bocanci , parand acum serpeliti stand numai intr-un loc fiind nefolositi , luandui pe ea crezand ca le va cruta viata, macar putin.Inchise usa bine , isi trecu mana prin par si il lasa sa se aranjeze singur .Coborî scarile si observa cum soimeni se adunara toti in camera de zi, vazu acolo foarte multe persoane care pe unele din ele chiar le cunostea.Isi ridica privirea, ii saluta si pleca spre curtea interioara astazi avea chef sa faca ceva.Cand deschise usa un vant puternic ii zburi paru si isi dadu seama ca acea camasa nu prea avea sa ii tina de cald.O lua inainte sperand sa se incalzeasca.
Se aseza pe o banca observand o tanara roscata care tine o carte in mana.
"Hei , citesti aceea carte sau ai putea sa mi-o imprumuti putin." Uitanduse gingaseste la ea.
"A da scuza-ma am uitat sa ma prezint ma numesc Ozzy si sunt soimeanca. Imi pare bine ca te cunosc."Spuse aceasta sfioasa intinzandui mana .

Someday I'll be happy
[Image: 98uebp.jpg][Image: 241nx5g.jpg][Image: 2co5rif.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: it's scary what a smile can hide; - by Ozzy Vidan Q - 09 Jan 2013, 14:48