Beach and fun
|
09 Jan 2013, 20:54
|||
|
|||
Se uita la Daniel si incepu sa chicoteasca dragut la modul in care aceasta o lua in brate si o saruta. II raspunse si ea la sarut iar dupa ii facu un mic semn in care ii spuse sa stea putin. Se duse pana la Andrew si Ozzy dupa ce termina si ii facu un mic semn lui Ozzy. Incepu sa traga pana cand Andrew cazu cu capul la fund. Incepu sa rada cand se intampla asta si se uita la Ozzy iar dupa isi plesnisera una dintre maini amandoua.
- Ok deci asta era razbunarea pentru mai devreme. Imi pare rau pentru amandoua Ozzy. Dar ma bucur ca am putu sa il daram, trebuia sa ma razbun, spuse aceasta incepand sa rada Incepu sa alerge razand inapoi la Daniel iar cand sarii putin pe el, aceasta cazu in apa. A cazut si ea dupa el, isi lipii buzele de ale lui iar dupa incepu sa rada copios. Era foarte amuzant modul de joaca pe care il aveau. - Scuze daca te-am lovit, spuse aceasta zambind foarte dragut catre Daniel. Incepu sa chicoteasca usor gandindu-se la modul in care sarise peste baiat. Se uita cu atentie la celelalte 4 persoane si incepu sa rada draguta pentru ca se distrau cu adevarat. ~Welcome in my magic world~ ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
At the beach | Lyra Dust | 4 | 1,670 |
23 Aug 2008, 23:34 Last Post: Ginny Malfoy |