|
09 Jan 2013, 21:42
|
|
Colin Hawkeye Rovson
|
RP Posts: 1075
Casa: Niciuna
Galeoni: 1589
Animal: Bufnita - "Miremel"
|
|
- O asculta cu atentie, privind-o fix in ochi. Nu stia de ce face asta si nici nu stia de unde invatase sa faca asta, insa se parea ca ii intrase in obicei. Zambi cu jumatate de gura si isi ridica usor mana, incercand sa-i dea de inteles ca nu era o problema multimea de intrebari.
" Miremel a fost prinsa intr-una din furtunile de zapada de acum cateva saptamani. Nu a rezistat si a fost proiectata in Padurea Interzisa. Insa e in regula acum. Poate zbura, dar numai pe distante mici. Am incercat sa o menajez si am inceput sa o tin in Turn. Oricum e mai cald decat in Hambar."
Ridica usor din umeri si incerca sa-si continue vorba, dar se opri in mod abrupt atunci cand chelnerita le aduse doua cani mari, aburinde. Astepta ca femeia sa se indeparteze, urmarind-o cu privirea. De indata ce era iar sigur de privativitatea locului, se apleca usor peste masa, vorbind ceva mai incet. Stia ca si Callie e o membra a Ordinului Phoenix, asa ca nu gasea o piedica in a-i spune.
" Am fost repartizat in prima misiune importanta a Ordinului. Ma rog, in conditiile in care nu ma mai trateaza ca pe un boboc. M-au trimis cu Ema si am facut o greseala. Aproape ca ne-am omorat pe amandoi. Iar ea, se pare, a fost foarte afectata de probabilitatea mortii mele. Nu am vazut-o niciodata facand asa. A ridicat tonul si a fost cat se poate de serioasa"
Pana la urma, ii trantise o palma de toata frumusetea. Isi aminti ca nu era singurul cu probleme.
" Ai incercat sa gasesti inelul cu magie? Sau ceasul, sa-l repari cu magie veche? Ultima ajuta de obicei. Poti sa faci cam... Poti sa faci cam orice, atata timp cat stii limba"
![[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png]](http://25.media.tumblr.com/3c6868dc062ab272954895bf5d6153e3/tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png)
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|