Silence is a good therapy
|
10 Jan 2013, 11:09
|||
|
|||
Desigur in asa zi, Irine putea fi numai la bibloteca. II placea acel loc si mereu mergea acolo pentru a se relaxa. Avea cartea in fata si analiza fiecare cuvant in parte, parca intrand in actiune. Desigur cea mai buna cale pentru a intra intr-o carte este cea pe care Hawkeye i-o aratase. Zambii usor multumita si isi ridica privirea din cartea aceea. Se uita si vazu o fata de la cercetasi care cauta o masa. Ofta usor si se gandii ca poate sta cu ea la masa pentru ca nu mai existau altele. Isi lasa cartea si geanta pe masa iar dupa se duse pana la fata care cauta o masa. O prinse usor de umar si o facu sa se uite la ea.
- Mmm.... am vazut ca, cauti o masa si desigur astazi nu o sa gasesti. Dar masa mea este libera. Daca nu te supera poti sta cu mine, nu este nicio problema din partea mea,spuse aceasta zambind dulce Se uita mai bine la fata iar dupa ii facu un mic sens spre masa care era a mea. Pasii ei se dusera pana la locul in care citea si se pune pe scaun pentru a citi in continuare. Zambii dulce cand lua cartea in mana si se gandii mai bine daca fata avea sa vina sau nu. Era o cercetasa din cate observase dar poate nu avea nimic pentru ca eram soimeanca. Ehh asta ramane de vazut. ~Welcome in my magic world~ ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Silence is a good therapy - by Valerie N. Von Chevale - 10 Jan 2013, 00:56
RE: Silence is a good therapy - by Irine Wagner - 10 Jan 2013, 11:09
RE: Silence is a good therapy - by Valerie N. Von Chevale - 11 Jan 2013, 20:32
RE: Silence is a good therapy - by Irine Wagner - 11 Jan 2013, 23:20
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Everybody needs silence. | Melanie White | 2 | 1,389 |