Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
How cold it is outside...
10 Jan 2013, 13:34
Berny izbucni in ras cand fata intelesese "camera" in loc de "camara", dar o lasa asa. Nu vroia sa creeze o situatie incomfortabila. Pana la urma, ea a zis-o, nu el. Incerca sa nu se mai gandeasca la asta si o urmari pe fata care cunostea coridoarele liceului mai bine ca el, desi obisnuia sa-l cutreiere destul de des dintr-un capat in altul. Asta este...memoria se duce la un moment dat.

"Da...e la fel" zise el uimit in momentul in care Lexie ii deschise usa clasei. Intra inauntru furat de peisaj, fara sa observa scaunul ce se afla in fata lui. Astfel se impiedicase, injurand scurt in gand in momentul in care simti o durere puternica in degetul mic de la picior. "N-am nimic..in caz ca te intrebai..." zise el repede pentru a-si scoate in evidenta latura masculina, desi degetul il durea de moarte.
Isi continua drumul prin mijlocul bancilor, contempland fiecare participa a clasei. Fiecare banca era la fel, fiecare scrijelitura. Continuand sa inspecteze pe fiecare in parte, observa chiar si banca in care stase el o data in care scria "B & E = Heart ". Rase incet la faptul ca nimeni nu a sters lucrul ala si se intoarse spre Lexie avand ochii umezi. Nu ii provoca plansul, dar cu siguranta o melancolie pe care nu si-o putea explica.

"Mersi..." zise el, asezandu-se intr-o banca si privind catedra tinandu-si capul in maini "Cate clipe frumoase am avut eu aici...Mi-e dor!"

Girls like bad boys because they think they can 'fix them'...

[Image: Npc3c.png] [Image: nV6XP.png]
But they're not a broken car and you're no mechanic.

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
How cold it is outside... - by Berny McNair - 19 Dec 2012, 01:28
RE: How cold it is outside... - by Berny McNair - 10 Jan 2013, 13:34