Dreams thrown in the rain!
10 Jan 2013, 14:11
Râse auzindu-l şi îl privi în ochi, fiind serioasă, deşi ochii îi sclipeau amuzaţi. Îi mângâie obrazul cu drag.
-Aici este vorba despre mine. Eu sunt mult mai pretenţioasă decât bunica ta. Şi nu am de gând să îl las pe tatăl tău să mă ţină departe de tine, spuse, şi simţi cum se îmbujorează. Îşi acoperi chipul cu palmele, asemeni unui copil, apoi îşi puse capul pe pieptul lui, putând astfel să-i simtă parfumul, ce o ameţea ca de fiecare dată. era ciudat cum începuse relaţia lor. Îl mai văzuse până anul trecut în Castel, dar nu vorbiseră. Însă anul trecut, pe când luau Expresul, stătuse cu ea, doar pentru a nu o lăsa singură, şi cu timpul deveniră mai apropiaţi. Îşi muşcă buza, gândindu-se la bunica lui. Ridicandu-şi privirea, îi analiză chipul frumos.
-Lay, crezi că bunicii tale i-ar place de mine? întrebă curioasă, şi mări uşor ochii, jucându-se cu o şuviţă de-a lui. Se gândi la Pattie, şi la întâlnirea de la ceainărie, şi zâmbi dulce.

Be your own kind of BEAUTIFUL
[Image: tumblr_mghz90VJZM1s1sesio2_250.png][Image: tumblr_mghz90VJZM1s1sesio4_250.png]
BECAUSE I CAN'T SLEEP TIL YOU'RE NEXT TO ME
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Dreams thrown in the rain! - by Cresseda E d'Guillaume - 10 Jan 2013, 14:11