Beach and fun
|
10 Jan 2013, 14:34
|||
|
|||
Era atat de bucuroasa ca infarsit era aproape de ei se uita atenta la Irine cum se apropia de Andrew imi facu semn si am inceput sa trag de Josh ma uitam urat la dansul vazand ca nu vrea sa se lase moale pentru a ne fi mai usor ajunsa in apa simt cum el ma trage spre dansul cazand apoi langa el trebuia sa ii plateasca inapoi festa pe care el acum o castigase din nou il stranse tare atunci cand o scoase din apa si mergeau spre sezlong il ghiotini putin pe cercetas sa ii fac mai mult loc pentru-ca stia prea bine ca nu ii placea sa stea inghesuita .Cand se puse langa el se impinse putin si il dadu jos pe Andrew uitandu-se apoi la el si razand in hohote se uita dulceag la privirea lui de "Lasa ca ti-o intorc eu inapoi" si ii dadu mana sa se ridice cuibarindu-se langa pieptul lui care emana atata caldura , strangandul la brate si primi cu caldura acel sarut pe frunte.
Se simtea ca o copila alaturi de familia sa ii placea se simtea atat de bine si ca totul era atat de minunat dar incepu sa rada cand vazu ca Ema si Hawkeye se "ghionteau " unul pe altul . Someday I'll be happy
![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
At the beach | Lyra Dust | 4 | 1,666 |
23 Aug 2008, 23:34 Last Post: Ginny Malfoy |