|
10 Jan 2013, 20:15
|
|
Colin Hawkeye Rovson
|
RP Posts: 1075
Casa: Niciuna
Galeoni: 1589
Animal: Bufnita - "Miremel"
|
|
- Isi indrepta imediat privirea in directia sunetului, incremenind locului. Atat de mult timp pierdusera in sector? Isi ridica incheietura si se uita la ceas. Clipi cumva socat. Probabil ca ce auzea erau elevii ori mult prea studiinciosi, ori mult prea presati de timp, ramasi in urma cu invatatul.
Se intoarse sa o priveasca pe Ozzy.
" Cu siguranta gasim in carte cateva schite, desi ma tem ca nu prea o sa avem timp de asta. Dar, daca e sa rezolvam situatia... Putem risca si patrunde in camera in care am fost mai devreme. Poate ca nu stim exact cum arata, dar stim ce cautam. Si in plus, cate pumnale ar putea sa existe in camera aia?"
Regreta ca intreba. Cel mai probabil o sa fie cu sutele, numai pentru ca zisese el. Iar Hawkeye cu siguranta nu avea acea 'gura aurita' cu care se laudau unii.
Isi stranse mainile in pumni si privi fix un punct de pe masa. Pana la urma ofta si isi ridica privirea, ochii albastri mai hotarati decat orice moment al zilei respective. Se uita spre Soimeanca, zambind smechereste.
" Eu vreau sa ma duc. Nu stiu ce e dincolo de usa aia acum si nici nu ma mai ingrijorez cu asta. Dar vreau sa ma duc. Mi te alaturi?"
![[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png]](http://25.media.tumblr.com/3c6868dc062ab272954895bf5d6153e3/tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png)
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|