|
10 Jan 2013, 21:42
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Ar fi fost fericita sa fie vorba de o nava extrateresta, decat Smith in persoana. Pentru ea orice era mai bun decat barbatul acela care avea o expresie a fetei iesita din comun, parca ochii ii ardeau in flacari si avea o voce groasa, ca in filmele horror ale Incuiatilor. Nu vazuse multe, insa vazuse destule incat sa nu mai vrea niciodata, se speria destul de repede la chestiile de genul.
- Mai bine o nava extraterestra, decat el, crede-ma. Spuse ea la randul ei glumind, ii placea ca, cu Will putea discuta orice, ea era genul de persoana care la inceput parea o fire inchise insa daca o studiai indeaproape si vorbeai cu ea se deschidea imediat, sau cel putin ii placea socializarea. Se imprietenea repede cu o persoana, si nu acorda niciodata a doua sansa, e ca si cum ar mai da o sansa sa o impuste cineva pentru ca prima oara nu nimerise.
- Stii, as vrea pentru o zi ca viata mea sa fie altfel, macar o zi. Sa nu ma gandesc la probleme...si sa nu ma gandesc ca, ziua de maine poate fi ultima zi.
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|