Ready for expedition
10 Jan 2013, 22:04
  • Inghiti in sec, simti cum toata lumea se invarte cu ea. Isi duse o mana la frunte incercand sa se calmeze, ceva nu era in regula cu ea..adica nici nu avea cum sa fie, Artimei era la spital, putea sa moara in orice secunda..iar ea, ea nu putea face nimic. Auzi pasi venind spre ea si o alergatura, il zari pe Jimmy imediat insa nu se misca, ochii ii era inca plini de lacrimi, nu vruse sa se aseze prima data insa apoi renunta, el era mult mai puternic ca ea.
    - Nu..nu stiu, o clipa povesteam si apoi brusc s-a auzit un foc..de arma si in clipa urmatoare.. Nu mai putea sa spuna nimic, isi puse coatele pe genunchi si ambele maini pe fata.

Isi sterse lacrimile imediat, erau rare momentele cand plangea, plangea deobicei doar cand se intampla ceva rau celor dragi, iar acum era vulnerabila. Nici macar nu stia cat e ceasul, sau nu o mai interesa unde se aflau.
    - E..in sala de operatie, si nimeni nu iasa sa spuna nimica! Murmura ea aproape tipand, insa se calma intr-un sfarsit, dar apoi agitatia reveni iara.

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Ready for expedition - by Julieta D. Thibault - 29 Dec 2012, 12:43
RE: Ready for expedition - by Jimmy B. Tenevi - 01 Jan 2013, 02:48
RE: Ready for expedition - by Jimmy B. Tenevi - 01 Jan 2013, 21:46
RE: Ready for expedition - by Jimmy B. Tenevi - 01 Jan 2013, 22:24
RE: Ready for expedition - by Jimmy B. Tenevi - 10 Jan 2013, 17:47
RE: Ready for expedition - by Julieta D. Thibault - 10 Jan 2013, 22:04