it's scary what a smile can hide;
10 Jan 2013, 22:58
  • Ii zambi lui Ozzy, vazand ca si ea zambeste. De fericire cel mai probabil. Doar daca nu cumva planuia ceva malefic si se bucura, in mintea ei fiind un adevarat party, iar afara un zambet dragalas.
    " Intr-adevar, cred ca ninge."marturisi roscata, zambind. Gandurile ei fusesera in sfarsit ascultate. Ningea.

Isi incrucisa mainile in jurul bratelor, incercand sa alunge fiorii ce o curpinsesera odata cu ninsoarea. PRobabil erau de bucurie, sau ceva de genul acela. Ozzy parea cu putin mai scunda decat ea, insa Agnes nu putea confirma asta. Parul ei avea o alta noanta de rosu fata de cel al lui Ozzy; Al ei dadea inspre grena, pe cand al fetei de langa ea era mai mult un blond-capsuniu. Un portocaliu natural. Asemanarile.. nu prea existau. Si ochii erau diferiti. Ai ei erau caprui, ai lui Ozzy erau albastri. Doamne, cine si-ar fi imaginat atatea diferente?

" Esti cumva din Franta?"intreba roscata, curioasa fiind de originea fetei. Doar curioasa. Daca era roscata, nebunatica, iubitoare de carti si daca era si nascuta in Franta, atunci aceea era mana destinului.

~ I hold with those who favor fire~
" I threw my hands in the air and said, "Show me something,"
He said, "If you dare come a little closer."

[Image: 2gvomzd.png].[Image: 28oytv.png]

"I am selfish. I am brave."
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: it's scary what a smile can hide; - by Agnes Marie Lovel - 10 Jan 2013, 22:58