|
11 Jan 2013, 12:55
|
|
Arlin van Iver
|
RP Posts: 205
Casa: Ochi-De-Soim
Galeoni: 840
Slujba: Bibliotecar cu norma
|
|
- Se incrunta amuzata, in timp ce mai infuleca un biscuit.
" Dar de ce sa folosim doar doua litere din numele meu si trei din al tau. Nu mi se pare corect, deloc."marturisi ea.
Ramase cu jumatate din biscuit nemancata, in mana, privind semineul luminos. Toata chestia cu jumatate de la unul si jumatate de la altul, ei bine, cum spusese si Colin, nu ducea nicaieri.
"Dar daca luam Ar de la mine si Co de la tine? Desi suna ciudat, Arco's cupcakes shop, nu este o idee buna? Pana la urma reusise sa scoata iepurele din palarie;
Privi bolul cu biscuiti, intrebandu-se de ce ea nu facuse niciodata biscuiti?! Stia reteta, de la bunica ei. Si toata lumea stia ca retetele bunicilor erau cele mai bune, deoarece ei stiau cel mai bine cum si ce. Insa, Arlin se incredea si in retele actuale; cele moderne.
" Colin! Stiu ca a o gluma, insa.. chiar ai jefui Gringotts impreuna cu mine?"intreba Arlin, privindu-l pe Colin in cel mai curios mod. Nu se gandise niciodata ca ar fi ajuns sa sparga Gringotts. Adica, nici nu avea de gand sa o faca.. aceea fusese o intrebare capcana.
~ the girl who stopped a big war~
But it's a special death you saved
For me, the brown-eyed daughter
Kate's clone
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|