|
11 Jan 2013, 13:21
|
|
Colin Hawkeye Rovson
|
RP Posts: 1075
Casa: Niciuna
Galeoni: 1589
Animal: Bufnita - "Miremel"
|
|
- " Arco's cupcakes shop atunci! Mie mi se pare ca suna chiar foarte bine. Si, daca e, poti sa-ti deschizi si salonul de tatuaje alaturi. Si eu, magazinul de muzica in partea cealalta. Facem Galeria Arco"
Privi spre tavan si isi duse mana prin aer, facand genul unui mare om excentric de cultura. Isi dadea seama numai cate meserii vor avea in felul asta. Manager, patron, sef, brutar, cofetar, bucatar-sef, bucatar simplu, tatuator, muzicant, vanzator, om de serviciu, inginer, instalator, secretar, toate in acelasi timp. Vor intra in cartea recordurilor cu asta!
Se ineca si tusi scurt cand o auzi. Ce intrebare mai era si aia? Credea ca lamurisera lucrurile. Incepu sa rada usor, amuzat de intreaga situatie.
" Dar desigur! Nu am facut mastile alea degeaba. Testoasa si Elefantul lovesc din nou! Asa ca desigur ca as jefui Gringotts cu tine! As merge si pana in Hawaii si Siberia! Si mi-ar placea sa cred ca nu ne va prinde Ministerul dupa ce dam marea lovitura. Adica, ar fi si pacat, zau, sa te chinui atata sa furi din Gringotts si sa nu te poti bucura macar de idee. Pff!"
Isi termina biscuitele si isi duse mainile la ceafa.
" Stiu. Mergem in Tenerife. Ca sa ne relaxam dupa jaf. Si abia apoi ne deschidem afacerea."
![[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png]](http://25.media.tumblr.com/3c6868dc062ab272954895bf5d6153e3/tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png)
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|