|
For the sake of everything
|
11 Jan 2013, 13:36
|
|
Dawn Snow
|
RP Posts: 229
Casa: Niciuna
Galeoni: 636
Animal: Bufnita gri-Soul; Border Collie-Charlie
|
|
- Rase, cat se poate de amuzata.
" Poate ca atunci cand va veni vorba de o familie, o sa am o casa mai mare. Imi place spatiul, dar mi se pare trist sa nu fie folosit. Asa ca prefer sa stau intr-o casa ca asta. Nu te simti niciodata ca un suflet singur, pentru ca e exact spatiul necesar. Inapoi la Londra, casa parintilor mei e mult mai mare. Fiecare cu camera sa, plus biroul tatei, sufrageria si o camera de distractii, ca sa zic asa, cu materiale pentru desen si partituri si carti"
Zambi amintindu-si de camera aia. Mereu fusese dezordonata. Intr-o jumatate erau schitele ei, in cealalta partiturile Emei. Dar chiar si asa, ei ii placea. Asa crescuse si nu o deranja.
Existau multe lucruri in viata sa, multe de luat in considerare, dar cumva, totul parea mai putin important cu Klaus alaturi. Mai putin lipsit de graba. Facu un gest larg cu mana, dandu-i de inteles ca putea sa 'exploreze' orice dorea. Sufragerie, bucatarie, chiar si dormitorul ei. Nu se lauda cu o ordine nemaipomenita, insa nu era dezordonata. Avea o casa curata.
" Vrei sa servesti ceva?"
Dawn Allison Snow
Wit beyond measure is man's greatest treasure!
![[Image: 2w24i9e.jpg]](http://i47.tinypic.com/2w24i9e.jpg) Ema's clone
|
|
Messages In This Thread |
RE: For the sake of everything - by Dawn Snow - 11 Jan 2013, 13:36
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|