I don't think we're in Kansas anymore
11 Jan 2013, 13:58
Nu isi putea aduce aminte de nicio culoare daca mai exista bordelul ala in Hogsmeade, pe care il stia inca de cand vizitase prima oara locurile, dar se gandea aproape zambind ca ar fi putut sa gaseasca macar indulgenta acolo. Desigur, ar fi putut sa gaseasca si herpes, daca se chinuia un pic, dar nu era nici momentul, nici locul sa glumeasca. Ba da, isi aduse aminte, si realiza ca avea bani Inuiati indesati in corset. Bun, deci toate indiciile duceau spre o noapte salbatica, sau ma rog, obisnuita de vineri seara. Dar de ce nu mai avea memorie?

I se parea putin ciudat si ca nu se uita nimeni ciudat la ea inca, era doar dupa-masa si ar fi trebuit sa fie mai multa lume pe strada. Pana o intreba o voce de femeie ceva, iar Agatha se intoarse, lasandu-si parul sa se aseze inainte sa ii raspunda, cu o spranceana ridicata curios.

"Da, doar ca nu stiu ce am facut aseara si nu stiu de ce sunt aici." Se uita la haina pe care i-o intindea femeia si incerca sa nu ii rada in fata. Nu ar fi vrut sa fie nesimtita sau sa para asa, doar ca femeia era mult mai supla si mai mica decat ea si nu intelegea cum ar fi putut intra in pardesiul ala. Ar fi avut un efect de push up de care Agatha nu mai avea nevoie de ani de zile.

"Va multumesc frumos pentru oferta, domnisoara, dar nu cred ca are rost sa va alterati haina pentru mine. Pentru ca in mod cert nu sperati sa imi vina pur si simplu, nu? Stiu modelul si stiu cat a costat, si nu as putea suporta sa o stricati."

Ii zambi, tinandu-si in mana parul pe care il batea vantul. Hm, ar fi trebuit sa simta si frigul, dar dintr-un motiv sau altul nu era cazul. Isi cauta in tot creierul informatii despre potiuni care aveau efectul asta, dar ca de obicei dupa vrajile de memorie, era totul un pic nelalocul lui. "As aprecia o tigara, totusi. Desi, imi dau seama ca nu sunteti genul care fumeaza.

Out of the ash
I rise with my red hair
And eat men like air.

[Image: agatha.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: I don't think we're in Kansas anymore - by Agatha von Hesse - 11 Jan 2013, 13:58