I don't think we're in Kansas anymore
11 Jan 2013, 15:07 (This post was last modified: 11 Jan 2013, 15:28 by Agatha von Hesse.)
Lua pachetul de tigari din mana fetei si scoase o tigara. Isi puse pachetul in corset, alaturi de lirele pe care le gasise acolo. Principala ei grija, spre surprinderea propriei persoane, nu era aceea ca statea dezbracata in mijlocul unei strazi, ci ca nu isi putea aduce aminte ce facuse cu bagheta ei. Intoarse tigara pe toate partile si intr-un final si-o duse la buze. Se simtea un pic mai bine, poate datorita vantului, asa ca reusi sa si-o aprinda cu degetul si o mica flacara pe care o invatase cand se apucase de fumat, undeva inca in scoala.

"Multumesc frumos," ii zise, dupa ce lua primul fum si il savura cu ochii inchisi. "Agatha von Hesse," continua zambind, intinzand mana. "Si sincer domnisoara, daca incercati sa ma agatati, nu e tocmai cea mai inspirata replica."

Astepta cateva secunde ca sa ii observe reactia, apoi rase. "Glumesc, glumesc. Nu as vrea sa va fac probleme la locul de munca, imi inchipui ca nu e cel mai frumos lucru din lume sa apari cu o tipa semi dezbracata in barul unde lucrezi. Nu am de unde sa stiu, nu am lucrat niciodata in baruri." Ba da, lucrase. Dar unde lucrase ea, daca femeile nu erau pe jumate dezbracata, avea toata lumea o problema.

Out of the ash
I rise with my red hair
And eat men like air.

[Image: agatha.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: I don't think we're in Kansas anymore - by Agatha von Hesse - 11 Jan 2013, 15:07