I don't think we're in Kansas anymore
11 Jan 2013, 16:19
  • Ema isi musca buza superioara. Deci putea sa rezolve asta prin munca. I-ar conveni, de ce sa minta. Dar apoi, ea nu mai avea nevoie de sex-appeal. Isi scutura incet capul. La ce se tot gandea? Tampenii. Si totusi... Cateva miscari de 'cuceritoare' se puteau dovedi folositoare. Barbatii fusesera intotdeauna dotati cu doua organe si sange oxigenat doar pentru unul ca sa functioneze cum trebuie. Erau in cazul de 'ia-le pe rand si stabileste regulile'. Nu se stia niciodata cand o fluturare din gene si un zambet provocator ar putea sa o duca exact unde isi dorea, scutind-o de multe eforturi. Pai, poate ca ar fi interesant sa incerce sa invete ceva de la Agatha. Pentru orice eventualitate.
    Se intoarse spre roscata si ii zambi.
    " Avantajele unei barmanite intr-un local din Hogsmeade. Tot ce consum eu e gratis, iar cum in 'contul' meu nici nu zici ca si-a bagat cineva nasul, imi permit sa-ti spun ca poti sa comanzi chiar ce doresti. Sincer, nu e o problema"
    Asa ca impinse si mai mult usa si o lasa pe Agatha sa intre, urmand-o imediat. O intampina iar mirosul aromat si caldura primitoare. Nici barul nu era aglomerat. Cativa oameni pe acolo, cativa oameni pe dincolo. Ema trecu pe langa Agatha si ii facu semn sa o urmeze, mergand tinta spre mesele dintr-un znumit spatiu. Erau ceva mai retrase si apartineau, asa cum ziceau legile nescrise de la Trei Maturi, personalului. Nimeni nu o sa zica nimic. Ema se intoarse usor.
    " Pana la urma, nu stii cum de ai ajuns aici, dar care e ultimul lucru pe care ti-l amintesti? Ar trebui sa fie cateva indicii presarate pe acolo." Ridica usor din umeri.

[Image: F3NHsVq.png]
The darkest hour is just before the dawn.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: I don't think we're in Kansas anymore - by Ema Snow - 11 Jan 2013, 16:19