I don't think we're in Kansas anymore
|
11 Jan 2013, 16:48
|||
|
|||
Nu mai fusese acolo de foarte mult timp si, desi nu se simtea nostalgica pentru nimic in mod special, exceptandu-l pe Caeasar, care nu vorbea cu ea momentan, ii parea bine ca intrase iar la "Trei Maturi". Nu era o situatie cu care Agatha era obisnuita, aceea de a nu avea bani la ea si cu atat mai mult bagheta. Putea sa se bazeze pentru ceva timp (scurt, spera ea) pe Ema, pana se hotara ce sa faca. Se aseza, picior peste picior si isi aprinse inca o tigara.
"Multumesc frumos, Ema, esti foarte draguta," ii zise sincer, cerand un firewshikey de la bar. Se gandi lung la ce o intrebase Ema. Isi aducea aminte ceva? Da, isi aducea aminte ca se trezise si isi facuse exercitiile pentru spate, luase pranzul in oras, bause cu un prieten, se mutase in Soho, ca sa bea cu un prieten. Ajunsese in Aleea Nocturn si de aici i se cam taiase filmul, cel putin pentru moment, pentru ca o apucase o migrena teribila, si nu voia sa mai gandeasca o perioada. "Stiu tot ce am facut pana la Aleea Nocturn," ii zise cu nonsalanta. In adancul ei, isi voia bagheta inapoi, dar inca era in regula. Agatha putea fi rea cand se enerva. "Daca ai niste timp de omorat, as aprecia daca mi-ai tine companie, pana ma simt un pic mai bine si pot sa plec spre casa. Zi-mi despre tine." Out of the ash I rise with my red hair And eat men like air. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|