I don't think we're in Kansas anymore
11 Jan 2013, 17:24
  • Mereu existase o problema pe Aleea Nocturn. Nu ca era mare scarta sa-si dea cineva seama si de ce; pana la urma, locul era dotat pana-n dinti si gaura de soarece cu magie neagra. Isi intoarse toata atentia spre Agatha si aproba usor cu o miscare a capului.
    " Orice ai nevoie. Doar imi zici si vad ce pot face" spuse zcurt, zambind.
    Ceru o ceasca de cafea, fiind sigura ca avea nevoie de una. Si daca nu avea nevoie acum, va avea mai tarziu. Nu conta.
    Ea isi terminase tura, asa ca avea timp berechet. Pana la urma, trebuia sa fie ziua ei de relaxare. Isi baga picioarele in orice proiect si in orice hartogarie care o astepta pe birou. Lumea nu se termina daca rapoartele plictisitoare nu veneau la ore fixe. Si sincera sa fie, nu avea nici cel mai mic chef. Asa ca se uita iar spre Agatha, gandindu-se la raspunsul asteptat.
    " Sa incep in varianta traditionala? Nascuta la Londra, la sfarsit de septembrie, acum 19 ani. Sunt in ultimul an la Hogwarts, ca si Sefa de Casa a Ochilor-de-Soim. Imi plac freziile, culoarea mea favorita e albastrul, nu am decat o fusta in garderoba si prea multe camasi" zambi, indicand cu un deget spre camasa alba pe care o purta. " Nu stiu ce as putea sa-ti spun. Viata mea nu a fost interesanta decat un an" rase.
    Niciodata nu stiuse ce isi dorea lumea sa auda cand venea vorba de prezentari. Din ce neam facea parte? Care era situatia ei financiara? Cum statea cu invatatul? Cum statea cu amorul? Pana la urma, desi era putin cam tanara, avea o propunere solida. Isi impleti degetele, punandu-le pe masa. Le privi o clipa, gandind tot felul. Se simtea cumva in centrul atentiei, iar ea fusese mereu obisnuita sa stea in umbre.

[Image: F3NHsVq.png]
The darkest hour is just before the dawn.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: I don't think we're in Kansas anymore - by Ema Snow - 11 Jan 2013, 17:24