|
don't let the fear of falling keep you from flying
|
11 Jan 2013, 21:54
|
|
Agnes Marie Lovel
|
RP Posts: 449
Casa: Niciuna
Galeoni: 1244
Slujba: Angajat la "Departamentul de Control a Creaturilor Magice"
|
|
- Casa, in esenta, era una simpla si normala. Nu se astepta la o casa impunatoare, mult mult prea mare, cu prea multe camere de intretinut, cu prea multi angajati, in care locuiau numai doi oameni. Asa, ca a ei. Fratele ei modificase casa dupa bunul plac.
Dormitorul lui Mark era incapator, cu putine lururi, nu foarte aglomerat. Mult spatiu, multa gandire.
" Imi place. Pare sa te descrie pe tine." spuse ea intorcandu-se spre Mark. Isi puse mainile pe pieptul sau, privindu-l toata intr-un zambet. Abia astepta sa se puna pe treaba. Adica, Mark nu o adusese acolo pentru a face curatenie, dar din moment ce ei ii placea si curatenia, si-ar fi dorit sa vada adevarata culoare a lucrurilor de pe acolo. Si poate sa citeasca cateva din cartile pe care Mark le detinea acolo. L-ar fi intrebat pe Mark cate ceva in legatura cu dormitoarele. Nu voia sa fie nepoliticoasa, insa prima sa noapte cu el fusese pe niste bucati friguroase de zid, si carton ud, daca isi amintea bine, nu intr-un pat. Isi spuse sa astepte pana seara cand trebuiau sa se culce. Pana la urma unul din tot avea sa deschida gura.
Se arunca in patul mare, intinzandu-se cat de mult putea, privind astfel si peretii. Se sprijini in coate, cautandu-l cu privirea pe Mark.
" Acum ce facem? Asta a fost tot turul?"il intreba roscata; Isi aminti ca tot el ii prezentase Pestera lui Godric, candva.
~ I hold with those who favor fire~
" I threw my hands in the air and said, "Show me something,"
He said, "If you dare come a little closer."
![[Image: 2gvomzd.png]](http://i49.tinypic.com/2gvomzd.png) .
"I am selfish. I am brave."
|
|
Messages In This Thread |
RE: don't let the fear of falling keep you from flying - by Agnes Marie Lovel - 11 Jan 2013, 21:54
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|