|
11 Jan 2013, 22:47
(This post was last modified: 11 Jan 2013, 22:49 by Calliope A. Dubois.)
|
|
Calliope A. Dubois
|
RP Posts: 209
Casa: Ochi-De-Soim
Galeoni: 650
Animal: Pisica - "Lara"
|
|
- Rase, acum putea sa spuna ca se racorise in adevaratul sens al cuvantului. Ramase cu privirea tinta spre ocean si apoi se intoarse brusc spre Ian, cand acesta isi usca o bucata mare din tricou fiindca era ud leoarca. Inghiti in sec, avea o slabiciune la baietii cu abdmene bine lucrate iar el nu era exceptie. Isi dadu suturi mintale zicandu-si "Oh haide, indreapta-ti privirea in alta parte, Calliope"[/b]. Degeaba, nu putea, in plus de ce sa nu se bucure de priveliste? Doar dupa cateva secunde isi aminti ca el spusese ceva asa ca isi scutura capul, zicand:
- Uhm ?! Aaa da, sunt si parti mai putin bune, recunosc. Dadu absenta din umeri, nevinovata.
Il urma pe baiat indeaproape pana ajunsera la mal, simti din nou nisipul fierbinte, insa era un lucru placut. Afisa un zambet larg baiatului cand pomeni de parul ei si spuse:
-N-am zis ca nu sunt, si scuze pentru..hainele tale ude, vina mea, recunosc. Defapt nu se simtea deloc vinovata, insa trebuia sa recunoasca ca avea putin vina, dar tot nu se simtea. Insa trebuia sa-si ceara scuze, altfel se simtea prost..sau cel putin s-ar fi simtit aiurea. Se indrepta spre locul unde se afla sezlongul ei si se aseza pe el punandu-si ochelarii de soare.
I am the only bitch around here
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|