Silence is a good therapy
11 Jan 2013, 23:20
Zambii dragut cand o auzi ca ii multumesc. Nu putea sa fie rea, asta era firea ei, blanda si mai mereu un copil darnic si dragut. Cand fata se puse pe scaun, Irine zambii dragut iar cand incepu din nou sa vorbeasca, isi atintii privirea asupra ei.
- Da sunt soimeanca. Chiar sunt mandra de asta iar tu se pare ca esti cercetas, spuse aceasta chicotind usor
Isi intinse mana spre fata zambind din ce in ce mai larg pentru ca fata parea de treaba si chiar extrem de draguta. Chiar se bucura ca daduse peste o persoana asa de draguta.
- Eu sunt Irine. Placerea este de partea mea. Chiar ma bucur ca am venit sa te invit aici la masa. Oricum nu prea ai sanse sa gasesti masa aici in zilele astea decat daca vii de dimineata si des pe aici. Avand in vedere ca sunt soimeanca, majoritatea timpului il petrec aici, spuse aceasta chicotind incet.
Iubea la nebunie sa citeasca si chiar nu avea nimic de-a face cu casa ei intr-un fel. Pur si simplu asta era caracterul ei iar cartile o atrageau in mare fel, dar cele cu un subiect bun desigur.

~Welcome in my magic world~
[Image: 33n9lc8.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Silence is a good therapy - by Irine Wagner - 11 Jan 2013, 23:20

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Everybody needs silence. Melanie White 2 1,386 24 Jan 2012, 17:25
Last Post: Melanie White