Tusea si junghiul
|
12 Jan 2013, 17:40
|||
|
|||
"Vin din Paris, draga mea, doar nu crezi ca vin cu mana goala" ii zambi, zicandu-si in sinea ei ca mai snoabe de atat cu greu puteau fi. Dar nici Julia nici Agatha nu duceau lipsa de bani si isi permiteau sa traiasca in exact atat lux cat le facea placere.
Continua sa-si manance tacticos friptura, pierzandu-se putin in ganduri. "Sa stii ca ai dreptate. Ma grabesc si eu ca fata mare la maritat" chicoti putin "dar imi pare atat de straina Anglia in ultimul timp incat imi doream sa ajung cat mai repede in miezul evenimentelor. Doar ma stii. Dar din pacate nu cred ca o sa am timp sa organizez petreceri in urmatoarele cateva zile. Ti-am zis ca vreau sa-mi deschid un butic si pe Aleea Diagon, si daca am noroc si unul in Hogsmeade, dar dupa cum banuiesc ca iti dai seama Ministerul imi cauta nod in papura si ma tine in loc. Cred ca o vreme am sa locuiesc pe holurile Ministerului" stramba din nas si ofta. Care era exact motivul pentru care o intarziasera atat de mult cu aprobarile ii era necunoscut, dar Julia banuia ca cineva din Minister ii purta cel putin un pui de ranchiuna si folosea acest motiv sa se razbune pe ea pentru cine stie ce tampenie facuse in tinerete. Era obisnuita cu asemenea evenimente, doar ca de data asta risca sa piarda locul de pe Diagon pe care vroia sa il cumpere si asta o irita la culme. "As putea organza o petrecere de deschidere, unde as putea invita si viitori clienti. Bineinteles, daca asta nu te deranjeaza, am uneori tendinta sa ma gandesc doar la mine. Oricum tu esti clientul meu preferat" ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Tusea si junghiul - by Agatha von Hesse - 08 Jan 2013, 00:27
RE: Tusea si junghiul - by Julia Blackwood - 08 Jan 2013, 01:01
RE: Tusea si junghiul - by Agatha von Hesse - 08 Jan 2013, 01:21
RE: Tusea si junghiul - by Julia Blackwood - 08 Jan 2013, 01:58
RE: Tusea si junghiul - by Agatha von Hesse - 08 Jan 2013, 02:11
RE: Tusea si junghiul - by Julia Blackwood - 08 Jan 2013, 02:35
RE: Tusea si junghiul - by Agatha von Hesse - 08 Jan 2013, 03:00
RE: Tusea si junghiul - by Julia Blackwood - 08 Jan 2013, 14:02