|
|
12 Jan 2013, 20:46
|
|
Oswin A. Cameron
|
RP Posts: 248
Casa: Ochi-De-Soim
Galeoni: 665
Slujba: Vanzator la "Lorzii mierii"
|
|
- Aer curat, liniste, peisajul inghetat... Ce pot sa spun?! Ador iarna si tot ce tine de ea! Raspunse fata gesticuland carismatic, intrerupand pentru cateva clipe contactul vizual cand rosti ultima afirmatie. Iarna?! Sa o adore? Mai bine zis o detesta. Era frig, ger, si tot timpul umed. Nu stiai niciodata cand poti sa fii lovit miseleste de un bulgare pe la spate de cine stie ce copil care lua totul in gluma dar nah... nu puteai sa ii spui nimic pentru ca era zapada si ei trebuiau sa se joace in liniste si pace. Dar nu mai liniste si pace nu era atunci cand puneau mana pe materialul alb si rece. Ca sa nu mai vorbim de toata zloata care aparea cand vremea incepea sa se raceasca.
Pericol?! Pericol egal belele egal Oswin. Ce ar mai fi contat inca una?! Ea insasi era un pericol pentru cei din jur asadar sa intre in probleme i se parea ceva perfect normal.
Daca sunt fata asta nu inseamna ca sunt neajutorata! Spuse Oswin luand vorbele lui drept o ofensa la adresa ei. Isi scoase bagheta din cizma cu o miscare gratioasa. Par de unicorn! Nu am intalnit nici un basilisk dar presupun ca nu mi-ar fi teama. Continua roscata cu un zambet viclean.
~everybody L I E S but T R U T H begins in lies~
It's one of the great tragedies of life — something always changes.♥
I am an innocent liar, bitch. What's wrong with that?
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|