None goes his way alone
12 Jan 2013, 21:30
  • Deci, Jason. Ii se parea cunoscut numele insa nu si tipul, probabil il mai vazuse prin castel. Insa nu stia nici daca era sau nu elev la Hogwarts, asa ca nu baga mana in foc pentru asta. Il vazu blocat pentru cateva momente la replica ei si surase.
    -Stiu, replica rapida. Spuse ea satisfacuta intr-un fel de reactia lui, insa ea nu era genul sa batjocoreasca lumea insa nu se putuse abtine. Schita un zambet vag catre baiat si zise:
    -Nu, prea multa lume. O sa fiu strivita sau in cel mai rau caz calcata in picioare, prefer mai bine afara. Isi alunga gandurile morbide din minte si isi indrepta privirea catre partea opusa baiatului, nu se vedea mare lucru din cauza ca ceata se pusese peste tinut repede si era destul de densa.
    - Hmm?! Aaa da, sunt Sefa de Casa la cercetasi si profesoara de studiul incuiatilor, aproximativ..o eleva. Spuse ea razand, spera doar sa o trateze ca pe o eleva oarecare, nu era genul sa ceara formalitati inafara orelor.
    - Insa te rog, trateaza-ma ca o oricare eleva, caci aia sunt. Ii zambi din nou si se dadu din usa cand se deschise brusc si violent.

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
None goes his way alone - by Jason A. Richter - 12 Jan 2013, 11:10
RE: None goes his way alone - by Julieta D. Thibault - 12 Jan 2013, 21:30