Remember the world that you lost
12 Jan 2013, 21:30
  • In legatura cu chestia cu ce vroia sa zica autorul si ceea ce crede profesorul ca vroia sa zica autorul Finna Shhh! Da bine =)) Mintea mea e momentan in formatul pentru BAC

'Right, moving on. It's Forever a sacrifice all over again. In sensul bun. O atmosfera plina de tensiune prezentata intr-o scena calma. Mi se pare intrigant ca ai inceput actiunea dupa lovitura. Ti-ai asigurat focalizarea pe sentimente. Destul de simplu prezentate, iar asta prinde foarte repede.
    Desigur, ma distreaza ca abordezi teme si cadre care pe mine ma dau pe spate (fac parte din preferatele mele). Din primul paragraf am zarit cuvinte care sa-mi aprinda beculetele (sword, wound, dragon). Si nu, nu sunt nebuna (cred) si nici nu am o minte cu inclinatii spre distrugere (cred din nou).
    Iarasi, ca si There Was No God, No Devil, No Harmony, si asta e un text bogat vizual -desi am uitat sa precizez in primul comentariu >.> Mai bine conturat plastic. Sau cel putin asa mi se pare mie.
    Finalul as putea spune ca e putin cam abrupt, insa, daca stau sa ma gandesc, nu cred ca mergea mai bine altfel. Are mai mult efect dramatizant asa, ca sa nu mai spun ca iti ofera posibilitatea de final deschis.
    Frumos Love

[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png][Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho4_250.png]
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Remember the world that you lost - by Colin Hawkeye Rovson - 12 Jan 2013, 21:30

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  ---> My World <--- Black Rose 37 6,444 02 Jul 2008, 13:00
Last Post: Jenny Spring