Death, do not be proud
|
13 Jan 2013, 00:05
|||
|
|||
Din pacate astazi Cassie nu fusese chiar foarte atenta si s-a taiat putin. Tot ce ce facuse astazi a fost cam alandala si acum avea sa se duca la asistenta medicala pentru un plasture pentru ca numai de asta mai avea nevoie. Restul era facut de ea mai ales pentru ca invatase sa dezinfecteze rana si chestii necesare si benefice pentru prim ajutor daca ar putea sa spuna si chestia asta. Mergea incet iar in scurt timp ajunsese si la arupa spitalului. Dadu de o usa mare de lemn si o impinse usor cu ajutorul mainilor. Cand intra in incapere se uita in jurul sau si vazu o camera aproape goala. Acolo statea decat un baiat foarte inalt care cred ca astepta sa vina asistenta. Se duse pana la locul unde era plasturi si chestii folositoare si isi scoate unul iar dupa se uita la atentie la baiatul acela brunet.
-Hey. Si tu esti soimean din cate observ eu. Numele meu este Cassie adica Cassandra Braun, spuse aceasta zambind dulce catre baiat. Se uita la mana lui si observa ca avea probleme. Se duse la vitrina si scoase de acolo un plastura si pansament cu o substanta care ii putea dezinfecta rana. Se duse langa baiat si se uita la mana lui. Incepu sa i-a un pansament si sa puna dezinfectant pe el iar dupa sa se uite la baiat. - Te va ustura putin, dar ai incredere in mine. Stiu ce fac, spuse aceasta chicotind incet Incepea sa ii dea cu dezinfectant pe rana si cand termina,arunca pansamentul iar dupa ii puse cu atentie plasturele, incepand sa zambeasca catre baiat. Acum era ca nou, ma rog aproape ca nou. The power is in you
![]() Irine's clone |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|