just by my left brain
|
13 Jan 2013, 02:08
|||
|
|||
Berny incepu sa rada cu pofta la replica fetei, batand-o usor pe spate.
"Nu cred ca se va ajunge pana acolo, dar ceva de genul..." Vrajitorul se opri in momentul in care vazu cum trenul se apropie de statie. Nu dorea sa ajunga acasa. Mereu a folosit cele mai incete metode de a ajunge acolo. Nici nu-i trecuse prin cap sa foloseasca Disparitia sau maturile deoarece avea impresia ca nu are timp sa se razgandeasca. In schimb, daca folosea acest mod de a ajunge, putea oricand sa se intoarca inapoi la Minister sau la apartamentul lui de pe Barking Road. Privind-o pe fata de langa el, nu dorea sa o dezamageasca si o trase de mana, ajutand-o sa urce in trenul care tocmai opri in fata lor. "Avem de stat ceva pe aici. Casa mea este intr-un mic orasel de la marginea Londrei. Va dura mai mult de jumatate de ora probabil..." zise vrajitorul asezandu-se ca un copil pe scaunul de la geam. "Sper ca nu ai vreo preferinta cu privire la locurile din tren insa eu nu pot niciodata renunta la cel de la geam" continua el razand. "Mai spune-mi ceva despre tine, avem ceva de asteptat..." |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|