|
13 Jan 2013, 14:00
|
|
Ivy Thibault
|
RP Posts: 722
Casa: Viperini
Galeoni: 2241
Animal: Tigru - "Hope"
Slujba: Vanzator la "Weasley Bing Bong"
|
|
- Cei doi se urcară în tren, iar Nina îi ascultă explicaţiile lui Berny. O jumătate de oră avea să treacă destul de repede, zicea ea. Nu puteai să te plictiseşti într-o companie ca cea a bărbatului.
- Stai liniştit, râse şi Nina, auzindu-i preferinţele în materie de locuri în tren. Viperina mai călătorise de câteva ori cu trenul, dar asta se întâmplase acum multă vreme. O dată înainte de Hogwarts, când se duseseră împreună cu ceilalţi copii din orfelinat într-o excursie. Fusese destul de înfricoşător pentru ea atunci pentru că nu mai văzuse niciodată un tren în mărime naturală. Îşi aminti de cărţile de colorat pe care i le cumpărau Îngrijitoarele, pline de maşinuţe, rachete, trenuri, pentru a le plăcea şi băieţilor.
Îşi reveni din reverie când Berny vorbi din nou. Se simţea puţin ciudat că el făcea toată conversaţia.
- Oh, făcu ea surprinsă. Ei bine, eu am fost crescută într-un orfelinat din Franţa până la vârsta de unsprezece ani. Nu a fost aşa de rău pe cât putea să fie. Am avut noroc. O Îngrijitoare Non m-a trimis la Hogwarts, unde îmi petreceam anul, ceilalţi crezând că sunt la o şcoală pe care părinţii care m-au părăsit în prag şi-o doreau şi pentru care lăsaseră bani. Veneam înapoi în fiecare vară, până când mi-am descoperit originile adevărate. Familia mea e moartă de mult timp, singurele rămase suntem eu şi sora mea.
Nina oftă şi apoi zâmbi.
- Ştii, dacă le spui aşa sună foarte dramatic, însă mie nu mi se pare nimic ciudat. Cred că nici dacă mi-aş fi găsit cu adevărat părinţi nu am fi reuşit să devenim o familie.
i'll stop at nothing to achieve freedom
“Life doesn't stop for anybody.”
|
|
Messages In This Thread |
RE: just by my left brain - by Ivy Thibault - 13 Jan 2013, 14:00
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|